Edzéseimet és Óráimat meghívásos és megbízásos alapon tartom, meghívásaim lehetnek alkalmiak vagy rendszeresek.

 Az Edzések helye:

Debrecen * Hajdúszoboszló *  Berettyóujfalu   

 

 Igény esetén tudom vállalni:

 Sportrekreáció elmélet és gyakorlat oktatását, korrepetálását, vizsgára való felkészítését,

 Sportedzői szakmák tantárgyainak oktatását, korrepetálását, illetve a szakmai vizsgára való felkészítést.

  Csoportban vagy egyénileg. 

Dijazás:

Az órák díjazása a mindenkori korrepetálási díjak összege. Illetve, kölcsönös megállapodás tárgya. 

 

Az edzések időtartalma: 90 - 120 perc.    

Az edzések felépítése,

 - bemelegítés - irányadó edzés - levezetés.

 

Meghívóim:  Közösségi csoporok: 

- Iskolák, - Kollégiumok, - Gyermekotthonok, - Munkahelyi közösségek, -  Hotelek, - Szállodák, - Kempingek, - Sportközösségek, - Polgárörségek, - Egyéb speciális csoportok

 
 

Edzoi-megbizasi_szerzodes_(ures) PDF..pdf (52,8 kB)

Adatlap megbízásos jogviszonyhoz.pdf (57,9 kB)

Sportcsoportok.

SPORTREKREÁCIÓ:   Kreatív tornaóra,színes,sokoldalú foglalkozások,többféle edzésforma együttes alkalmazásávtokal. Gyakorlatok eszközzel vagy szabadon,egyénileg vagy párban. Csapatjátékok. Egy mindennapos szükséglet, ami hozzájárul az egészség és életmód megfelelő szinten tartásához, javításához.

ERŐNLÉTI EDZÉS:    Erősítő, gimnasztikai gyakorlatok egyénileg vagy párban,eszközzel vagy szabadon.  Eszközök lehetnek: Gumikötél, Súlyzók, Labda, Ugrókötél, stb. 

TAE  BO:   Segít a fogyásban,szálkásításban,izomépítésben,valamint a szív - és érrendszer erősítésében is. 

BODYCOMBAT:   Felerősítő Cardio edzés,ahol teljesen felszabadulhatsz. A Harcművészeti technikák és gyakorlatok széles skálája megtalálható itt. Karate,Taekwondo,Box,Tai Chi,... 

STRETCHING:   Nyújtás és lazítás egyénileg vagy párban. Az izmok és szalagok megfelelő nyújtása érdekében. Segít az izmok rugalmasságának helyreállitásában ,fejlesztésében, megőrzésében. Segíti a fáradt,megterhelt izomzat regenerációját. Rendkívűli a pszichikai és élettani hatása. 

KERÉKPÁRTÚRA:   Jó idő esetén egyéni (Kísérő) vagy Kiscsoportos Kerékpártúra lehetséges. A kerékpártúrák kilométerbeni távolsága a jelentkező felkészültségének függvénye. A kerékpártúrák lehetnek délelőttiek,délutániak,vagy egésznaposak.  Javasolt: Bárkinek, kortól és nemtől függetlenűl,aki szeret kerékpározni és szereti a természetet. 

HARCMŰVÉSZETI EDZÉS:  Aerob edzés és izomerősítés,gyorsaság ,hajlékonyság, ritmusérzék fejlesztése plusz önvédelem.  Javasolt: Bárkinek, kortól és nemtől függetlenűl,aki az önvédelem alapjait szeretné elsajátítani. Továbbá,akik szeretnének valamilyen harcművészetet tanúlni,de előtte szeretnének betekintést nyerni ebbe a világba. 

DUCI TRAINING:  Ha van némi súlyfelesleged,de az elhatározás már megvan,hogy fogyni szeretnél,vedd fel velem a kapcsolatot és megtaláljuk a megoldást. Személyre szabott edzésterv ,életmód és étrend felülvizsgálattal. Javasolt: Bárkinek,aki súlyfelesleggel rendelkezik,és fogyni szeretne. 

 

 

 

 

 

Sportprogramok tervezése és Sportrendezvények szervezése